Early birds pick the grains!

IT'S SHOPPING TIME! 

Dit weekend is het weer zover, heerlijk shoppen in Sint-Truiden met het zonnetje op je gezicht!

Kom dit weekend op de zomer braderie in Sint-Truiden shoppen en ontvang leuke kortingen! Buiten op de braderie zal je rode ronde prijzen vinden. Maar vergeet zeker ook niet binnen eens een kijkje te nemen. Er zal vanaf zaterdag 22 juni koppelverkoop zijn; 2 stuks kopen is 30% korting! Kom dus zeker langs, het zal de moeite waard zijn. 

Ons team staat paraat om jullie te helpen met de juiste koopjes uit te zoeken en natuurlijk om ons eerlijk stijladvies met jullie te delen. 

Zaterdag 22 juni van 10u00 tot 18u00.
Zondag 23 juni van 14u00 tot 18u00.
Maandag 24 juni van 10u00 tot 21u00.

Ons team kijkt er alvast naar uit om jullie met een grote glimlach te ontvangen!

L'histoire de Roo loves you!

Meer items Early birds pick the grains!

Steun je plaatselijke handelaar!

Koop je cadeaubon nu en als dank krijg je nadien 20% MEER shoptegoed

SOLIDARITEIT

Nieuwe maatregels in verband met de Coronacrisis. TAKE CARE OF YOURSELF.

L'Histoire de Roo is looking for YOU!

Heb jij een passie voor mode? Wil jij deze passie delen in een sfeervolle, karaktervolle boetiek?

SPRING FEELINGS, SUMMER BREEZE. SOAK UP THE SUN!

ARE YOU READY FOR FASHION, FOOD, DRINKS AND FUN? OPENDEURWEEKEND L'HISTOIRE DE ROO Vrijdag 6 maart van 10u00 tot 21u00, super gezellig op onze laatavondshopping! Zaterdag 7 maart van 10u00 tot 18u00. Zondag 8 maart van 14u00 tot 18u00.

REAL SALES

Vanaf vrijdag 3 januari, -50% korting op de gehele wintercollectie.

Weekend van de Klant

Komend weekend is het weer zo ver! De klant wordt nog eens extra in de bloemetjes gezet. Kom kiezen uit onze mooie herfstcollectie en kras naar jouw geluk. Ontvang dit weekend een Win For Life krasbiljet bij elke aankoop.

St-Trudo Feesten

Dit weekend vinden de uitzonderlijke Trudo Feesten plaats, geniet van een gezellig weekend in de straten van Sint-Truiden. Kom shoppen en genieten bij L’Histoire de Roo Zaterdag 21 september van 10u tot 18u. Zondag 22 september van 14u tot 18u.

Opendeurweekend

Kom kijken, voelen, passen, proeven & genieten op ons opendeurweekend op vrijdag 6 september van 10u tot 21u, zaterdag 7 september van 10u tot 18u en zondag 8 september van 14u tot 18u. De volledige nieuwe collectie hangt uit en jij kan één van de eerste zijn met de leukste nieuwe items in je kast.

Go down & be suprised!

De nieuwe collectie is al volop aan het binnen komen. Maar geen zorgen, er zijn zeker en vast nog wat solden. Onderaan in de winkel vind je de laatste leuke zomerkoopjes, wees er snel bij want de stuks vliegen de deur uit!

L'Histoire de Roo meets Ibiza

SPRING IS IN THE AIR , SUMMER IS COMING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x