Opendeurweekend

Hartelijk welkom op het jaarlijks opendeurweekend van L'Histoire de Roo. De nieuwe collectie hangt in de winkel en jij bent samen met je vriendinnen, mama, dochter, zussen, ... uitgenodigd om deze te komen passen met een heerlijk glaasje cava erbij. 

Vrijdag 6 september van 10u00 tot 21u00, super gezellig op onze laatavondshopping!
Zaterdag 7 september van 10u00 tot 18u00.
Zondag 8 september van 14u00 tot 18u00.

Dus kom zeker kijken, voelen, passen, proeven en genieten van dit weekend & de prachtige nieuwe collectie. We kijken er enorm naar uit om jullie te ontvangen!

Tot dan! 

Meer items Opendeurweekend

Steun je plaatselijke handelaar!

Koop je cadeaubon nu en als dank krijg je nadien 20% MEER shoptegoed

SOLIDARITEIT

Nieuwe maatregels in verband met de Coronacrisis. TAKE CARE OF YOURSELF.

L'Histoire de Roo is looking for YOU!

Heb jij een passie voor mode? Wil jij deze passie delen in een sfeervolle, karaktervolle boetiek?

SPRING FEELINGS, SUMMER BREEZE. SOAK UP THE SUN!

ARE YOU READY FOR FASHION, FOOD, DRINKS AND FUN? OPENDEURWEEKEND L'HISTOIRE DE ROO Vrijdag 6 maart van 10u00 tot 21u00, super gezellig op onze laatavondshopping! Zaterdag 7 maart van 10u00 tot 18u00. Zondag 8 maart van 14u00 tot 18u00.

REAL SALES

Vanaf vrijdag 3 januari, -50% korting op de gehele wintercollectie.

Weekend van de Klant

Komend weekend is het weer zo ver! De klant wordt nog eens extra in de bloemetjes gezet. Kom kiezen uit onze mooie herfstcollectie en kras naar jouw geluk. Ontvang dit weekend een Win For Life krasbiljet bij elke aankoop.

St-Trudo Feesten

Dit weekend vinden de uitzonderlijke Trudo Feesten plaats, geniet van een gezellig weekend in de straten van Sint-Truiden. Kom shoppen en genieten bij L’Histoire de Roo Zaterdag 21 september van 10u tot 18u. Zondag 22 september van 14u tot 18u.

Go down & be suprised!

De nieuwe collectie is al volop aan het binnen komen. Maar geen zorgen, er zijn zeker en vast nog wat solden. Onderaan in de winkel vind je de laatste leuke zomerkoopjes, wees er snel bij want de stuks vliegen de deur uit!

Early birds pick the grains!

Zomer braderie in Sint-Truiden. Ronde prijsjes op zaterdag 22/06, zondag 23/06 & maandag 24/06. In de winkel is het koppelverkoop, 2 stuks kopen is 30% korting.

L'Histoire de Roo meets Ibiza

SPRING IS IN THE AIR , SUMMER IS COMING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x